2012-02-16

En semla!

Gjorde semlecupcakes för ett tag sedan och dessa blev väldigt omtyckta. I morgon tänkte jag ha med mig något till jobbet men kände inte riktigt för att göra en massa cupcakes igen så jag slog ihop smeten till en stor kaka och gräddade denna i 175 grader i ca 35 min.
Fin blev den och stooor! Den räcker nog även om det låter klent att bjuda på bara en semla som vi ska dela på en ca 10-12 personer i morgon.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-02-15

Cakepops och misslyckande

Tjat kan löna sig. Ja jag gjorde nästan vad som helst för att få tyst på tjatet från min fina vän ;-) Så jag gjorde 60 cake pops åt henne. Samma som vanligt, en massa rullande och lite pyssel. Gick mycket fortare den här gången och det blev ett bra resultat. Tjatet tog slut. Men nu börjar det väl snart igen för cake popsen är slut och ja det här var ju ett tag sedan.



Min plan var oxå att ta med fina cupcakes till jobbet igår på alla härtans dag....tyvärr såg dom ut som en tvååring gjort dom. Smaken var det inget fel på men jösses inte kunde jag ta med dom till jobbet inte....Inte ens ville jag fota dom fula sakerna.....kanske ska göra det nu så ni ser att misslyckas är ok....så kan det bli.
Så jag bjuder på en bild på en jätte god choklad cupcake med chokladglasyr och jordgubbsmousse som frosting. Ingen vacker syn.



Huset är iallafall fyllt med kärlek och en ny kärlek också eftersom vi har tagit hand om en 7 årig misse herre som är supergosig och fin. Man kan väl säga att det är två små herrar ungefär i samma ålder som funnit varandra..:-)

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Matbloggstoppen